Boat Show Fredericia 2023 - STILLA by Portus & Navis - Cup holder / glass holder / can holder & bottle holder for boats and the beach

BOAT SHOW DANMARK - Fredericia 2023

Vi er glade for at kunne meddele, at vi deltager i BÅDUDSTILLING DANMARK 2023 i Fredericia fra den 24. til den 26. februar samt fra den 2. til den 5. marts. Denne begivenhed er en spændende mulighed for os for at komme i kontakt med andre branchefolk, fremvise vores nyeste modeller og innovationer og introducere vores nyeste produkt, STILLA, på det danske marked.

Hos PORTUS & NAVIS er vi forpligtet til at levere bådtilbehør af høj kvalitet til vores kunder. Vores nyeste produkt, STILLA, er den ultimative bådkop- og flaskeholder lavet af 60 % genanvendte fiskenet. STILLA er ikke kun stilfuld og funktionel, men den er også miljøbevidst, da den er med til at reducere mængden af affald i vores have.

Vi er glade for at dele vores passion for bådsejlads med deltagere til BÅDSUDSTYR DANMARK 2023. Hvis du er interesseret i at lære mere om STILLA eller nogen af vores andre produkter og tjenester, så tøv ikke med at kontakte os på info@portus-navis.com . Vores team vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og give dig mere information om vores virksomhed og vores engagement i bådindustrien.

Vi ser frem til et spændende og vellykket arrangement på BÅDUDSTILLING DANMARK 2023 i Fredericia.

Med venlig hilsen,

PORTUS & NAVIS-teamet

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.