BOOT DUSSELDORF 2024

STØVLE DUSSELDORF 2024

Vi er glade for at kunne meddele, at vi vil deltage i Boot Dusseldorf 2024-messen den 20. og 23. januar. Denne begivenhed er en spændende mulighed for os til at fremvise vores nyeste produkter og innovationer og mødes med andre branchefolk.

Som du måske allerede ved, er vi dedikerede til at levere både tilbehør af høj kvalitet til vores kunder. I år er vi især glade for at introducere vores nyeste produkt, STILLA, den ultimative bådkop- og flaskeholder lavet af 60 % genbrugsfiskenet. Dette produkt er ikke kun funktionelt og stilfuldt, men også miljøbevidst, da det er med til at reducere mængden af ​​affald i vores have.

Hvis du er interesseret i at lære mere om STILLA eller nogen af ​​vores andre produkter og tjenester, så tøv ikke med at kontakte os på info@portus-navis.com . Vi vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og give dig mere information om vores virksomhed og vores engagement i bådindustrien.

Vi ser frem til at se dig på Boot Dusseldorf 2024-messen og dele vores passion for sejlsport og udendørs picnic med dig.

Med venlig hilsen,

PORTUS & NAVIS-teamet

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.